Spletna stran

Osnovne informacije

Spletna stran je skorajda osnova vsakega podjetja, saj je trend pristal na spletnem iskanju in če vas tukaj ni vas ni. Le redki bodo še iskali kje drugje in se bodo raje odločili za vašo konkurenco. Tega pa noče nihče.

Zato vsako podjetje ali samozaposlen posameznik potrebujete spletno stran. Razen, če delate za nekoga, ki se dobro promovira oziroma za neko zelo znano podjetje.

Se pa še vedno veliko podjetij izogiba izdelavi spletne strani, ker to le vzame nekaj časa in tudi denarja. To je dejstvo. Ampk, brez nič ni nič. Če želite, da vas kdo vidi ali da vas opazi še več ljudi in s tem potencialnih kupcev ali strank, potem spletno stran potrebujete.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4,6,7″ ihc_mb_template=”3″ ]

Namen spletne strani

Je pa zelo odvisno, čemu bo služila spletna stran, ali bo to samo reklama za vse, kar počnete. Ali bo to spletna trgovina. Mogoče potrebujete portal, na katerem boste združili vse, od bloga, video posnetkov, trgovine, komentarjev, aktualnih dogodkov. Vse je dandanes možno dobiti, ponudnikov je ogromno, je pa treba biti previden, saj so cene zelo različne in postopki se razlikujejo pri mnogih ponudnikih. Zato se vnaprej prepričajte o vsem in zahtevajte vsaj nekaj ponudb, da boste dobili realno sliko. Mogoče boste malo zmedeni, ker bodo cene zelo različne, vendar se lahko prepričate o referencah pri posameznemu ponudniku in dobite širšo sliko o zaupanju.

Izdelava spletne strani

Izdelava spletne strani je postopek, kjer je zelo pomembna zasnova, vaše želje, potrebe in vsebine, ki bodo na sami spletni strani. Potem se naredi načrt, dogovorite se o vrstnem redu izdelave. Če potrebujete pri sami spletni strani še grafično podobo, se to uskladi skupaj in naredi kar se da všečno, učinkovito in uporabniku prijazno stran. Tako nekako naj bi potekal postopek izdelave spletne strani. Od vseh želja je odvisna tudi cena.

[/ihc-hide-content]

Call Now Button