Ste tudi vi ujeti v sindromu “nisem dovolj”?

Tudi vi menite, da niste dovolj – v kakršnikoli obliki – da še ne veste dovolj, da še niste dovolj lepi, dovolj vitki, dovolj stari, dovolj mladi, dovolj bogati, dovolj izobraženi …
In ali vas to drži v zanki, kjer delate “še eno stvar”, pa še “eno stvar” in mogoče boste pa potem končno dovolj … ampak ta presneti občutek nezadostnosti kar ne izgine? Ali pa zaradi tega stopicljate na mestu in se ne premaknete tja, kamor bi radi šli?
Zdaj vam bom pokvarila zabavo! 🙂
Zato, če se zabavate z “ne dovolj”, prosim, tega ne berite naprej. 🙂
Tudi sama sem bila v to zanko ujeta leta, če ne desetletja!
Še en seminar in še en seminar, pa še ena knjiga, pa še ena knjiga, pa še vedno nisem bila dovolj!
Dokler mi nekega lepega dne ni kliknilo (in tu se spet zahvaljujem, da je v moje življenje prišel Access Consciousness, ali pa jaz v njegovega – kakor se vzame ;)): “Pa komu to sploh pripada?”
Vse tiste, ki morda še ne veste, da kar 99,9% vseh misli, občutkov, čustev, senzacij v telesu, pogledov, ki jih imamo, ne pripada nam – vabim, da kliknete na povezavo TUKAJ in si ogledate FB video, ki sem ga naredila že nekaj let nazaj in govorim točno o tem.
In potem, ko sem se vprašala: “Komu to pripada?” in je tisti, vedno nergajoči občutek nezadostnosti izginil! Za vedno!
Ni bila potrebna še ena knjiga, še en seminar.
Ja, še vedno se veliko izobražujem, še vedno hodim na veliko seminarjev, ampak zdaj je to iz prostora: “Kaj vse je še mogoče?” in ne več iz prostora “Joj, nisem dovolj, moram še iti na en seminar, prebrati še eno knjigo.”
Zato si nikar ne zastavite tega vprašanja, ker bo vaše življenje naenkrat prelepo. 🙂
No, saj vem, da si ga velika večina ne bo zastavila.
Nekateri med vami pa si ga boste le … vem, da vas je bilo že kar nekaj na Access bars delavnici in da poznate to orodje. In vsakič, z vsakim naprednejšim seminarjem gre globlje. Vsakič postane to osnovno orodje, ki ga dobite že na prvi delavnici, še močnejše, še bolj deluje!
Če bi vam začela zdaj govoriti o tem, za kaj vse sem po tem vprašala: “Komu to pripada?” in koliko energij, na podlagi katerih sem živela leta, kaj leta – celo življenje – sem s tem odpravila, mi verjetno ne bi verjeli.
Ampak vseeno delim  – ker svet potrebuje več opolnomočenih ljudi, ki vedo, da so točno takšni kot so zdaj, DOVOLJ.
Če pa bi radi v celoti nadgradili svoj odnos do sebe, vas vabim na nov sklop spletnih srečanj Živim prihodnjega sebe, tokrat na temo ljubezni do sebe.
Bi radi bili bolj v dopuščanju sebe, bili bolj spoštljivi do sebe, si bolj zaupali, pogledali, kaj so vaše resnične želje in bili morda celo (majčkeno) hvaležni zase? Potem skočite na palubo, začnemo v sredo, 11. decembra ob 21. uri!
Več o spletnih srečanjih Živim prihodnjega sebe: Ljubezen do sebe si lahko preberete TUKAJ.
No, da ne boste rekli, da vam nisem povedala.
Vem, preveč preprosto je, da bi lahko bilo res.
Pa vendar je.
Najučinkovitejše stvari so resnično preproste … vendar jih veliko ljudi zavrže, ker iščejo nekaj kompliciranega, kompleksnega, ker sprememba pač mora biti zapletena, dolgotrajna, mukotrpna … 🙂
Kaj če temu ni tako? Ste se kdaj vprašali? 🙂
Barbara

***********************************************

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

************************************************

Prijava na delavnico

Call Now Button