Kopija Celodnevne izmenjave Access barsov in preostalih Accesovih telesnih procesov – Ljubljana

Ljubljana

Tokrat bomo v jutranjem delu raziskovali energije Accessovega telesnega procesa Utelešenje prostora in kot prostor

Ta telesni proces telesu pokaže, kako biti prostor med molekulami, namesto, da se definira kot gostota te resničnosti. Večji prostor kot ste, manj teža te resničnosti vpliva na vas. In kateri je primernejši telesni proces za praznične dni, kot ta? 🙂

Tega dela se lahko udeležite, tudi če še nikoli niste bili na nobeni Accessovi delavnici, saj se boste naučili prej omenjenega procesa, ki ga boste lahko v nadaljevanju izmenjevali z udeleženci.

Vsi udeleženci jutranjega dela postanejo praktiki procesa Utelešenje prostora in kot prostor in ga lahko po tem delu izvajajo na sebi ali drugih.

Izmenjave bodo trajale od 9. do cca. 17. ure. Med učnim delom in nadaljevanjem izmenjav bomo naredili pavzo za kosilo. Predvidoma od 12.30 – 14.00 ure.

Če boste prišli za cel dan oz. v dopoldanskem delu, je prispevek 45 EUR, če se nam boste pridružili po učnem delu, je prispevek 35 EUR. (Otroci do 15. leta se lahko udeležijo kateregakoli dela brezplačno, mladi, 16. in 17. let pa plačajo polovičen prispevek.)

Drugega dela izmenjav, po kosilu, se lahko udeležijo le tisti, ki znajo Access barse ali katerega od Accessovih telesnih procesov.

Komaj čakam, da vidim, kaj vse bomo spremenili in ustvarili tokrat!

Lokacija: Dvorana BM Studia, Dunajska c. 116, Ljubljana

Prijave na barbara@uresnicisvojesanje.si ali 051 815 999. Pri prijavi, prosim, sporočite, kdaj pridete in ali se nam boste pridružili na kosilu.

Čas dogodka:
sobota, December 28, 2019 – od 09:00 do 17:00

 

Rezerviraj termin

Prijava na delavnico

Call Now Button