Click here to add your own text

Dne 20.7. 2019 je bil v Bovcu, na prostoru pr Gasilskem domu Bovec – redni letni shod članov in podpornikov iz vse Slovenije – slovenske najmočnejše stranke SDS.

Prijetno srečanje ljudi iz vseh koncev Slovenije je potekalo na ustaljen način: skupine so se prpipeljale z avtobusi na prireditveni prostor V času do začetka govorov  je bilo dovolj časa za prijetna srečanja in pogovore s strarimi znanci.  Več tisoč udeležencev nas je nato poslušalo govore predstavnikov lokalne skupnosti in govor vodje stranke SDS – gospoda Janeza JANŠE, ki je bil kot vedno – aktualen in tehten.

Jaz Janez Kepic- Kern nisem član, sem pa čvrst podpornik meni zelo pozitivne, korektne stranke SDS, ki ima veliko odličnih poslancev. In, ki je doslej kljub nasprotovanjem – že veliko pozitivnega storilaza nas Slovence in za našo R. Slovenijo.

Po govorih je vsaj udeleženec dobil kot okrepčilo – okusen obrok-pasulj. Po okrebčilu je bilo na vrsti srečevanje,, pogovori z znanci. Ter ples ob izključno slovenski živi glasbi.Danje bil lep, nekoliko vroč.

Po koncu shoda se je vodilna ekipa SDS odpravila na kar resen, tudi naporen pohod, vzpon na vršace okrog Bovca.

Naslednje leto – nasvidenje. L.r. Janez Kepic-Kern

Click here to add your own text