JANEZ KEPIC-KERN, VOLITVE iz SLOVENIJE V EU PARLAMENT, 24. maja 2019 – KOMENTAR REZULTATOV

Dne, 26. 5. 2019 bodo za nas Slovence zelo pomembne volitve kandidatov – EU poslancev iz naše R. Slovenije. Vsem, ki vam resnično je do tega, da bi v prihodnosti živeli v Evropi svobodnih samostojnih EU narodov, priporočam-o, da volite kandidate za liste SDS – zelo pomembne pro slovensko usmerjene stranke, ki je v nad 20 letih njenega delovanja, nedvomno največ prispevala za končanje pokomunizma v naši R. Sloveniji in z čimbolj perspektivno prihodnost nas Slovencev v evropski Sloveniji, ki pa bo naša Slovenska, res svobodna in samostojna država zlasti nas Slovencev in ostalih državljanov naše R. Slovenije.

Veliko dokazov je, da imajo “žal naše” pokomunistične stranke SD, levica, SMC, DESUS, LMŠ, SAB, itd, nimajo izdelanega pozitivnega pro slovenskega programa za nas Slovence in našo R. Slovenijo, zato se pozanimajte o realnih namenih teh strank in jih ob priliki EU volitev 26. 5. 2019, nikakor ne volite, ker pač nimajo res pozitivnega narodnostno pro slovenskega programa za svobodno samostojno in slovensko našo R. Slovenijo.

Za Evropo svobodnih samostojnih EU narodov, vam priporočamo, da volite npr.:

odlično,

že uveljavljeno

popolnoma pozitivno

SDS poslanko

gospo Patricijo ŠULIN.

KOMENTAR REZULTATOV:

Izid volitev strankarskih kandidatov iz R. Slovenije z dne, 26. 5. 19. Od 23. ure, 26. 5. 19, dalje so znani izidi glasovanja kandidatov za EU poslance v R. Sloveniji in v vseh državah EU, kjer v EU parlament volimo poslance. Izid bo dokončen, ko bodo prispele tudi glasovnice iz tujine.

Slovenija ima vsega skupaj 8 poslanskih mest v EU parlamentu.

Moj osebni komentar, mene Janeza Kepica-Kerna, kot kulturno in narodnostno zavednega Slovenca, je na kratko takle:

Od pro slovenskih SDS + SLS kandidatov so bili izvoljeni:

  • dr. Milan ZVER
  • gospa Romana TOMC
  • SLS kandidat Franc BOGOVIČ

Izvoljena je bila vodja NSI

  • Ljudmila NOVAK

ki pa ji je mi “pomladniki” zaradi njenega načina delovanja in povezovanja z EX KPZK akterji in strankami, nimamo za del naše pomladniške struje. Izjemno ugodno se je glasovanje EU volitev, 26. 5. 19, izteklo za kandidate LMŠ – izvoljena je bila

  • ex. novinarka Irena JOVEVA
  • malo znana javna oseba, poslanec LMŠ Klemen GROŠELJ

Od SD sta bila izvoljena – dosedanja EU poslanka

  • Tanja FAJON,

med nami “pomladniki” zelo sporna javna oseba.

  • FDV dr. Milan BRGLEZ – izvoljen je bil s t.i. preferenčnimi glasovi

znana in v naših “pomladniških” krogih zelo sporna ex. SMC sedaj pa SD politična oseba.

Kandidati iz ostalih strank, niso bili izvoljeni. Obširnejši komentar izida teh volitev, bomo pri “SLOVENIANI” napisali v kratkem. Izid teh volitev je za nas “pomladnike”, deloma ugoden, deloma neugoden. Izvoljeni kandidati se bodo v EU parlamentu morali povezovati v tam formirane velike skupine strank.

L.r. Janez Kepic-Kern, odg. urednik in lasnih edicij “SLOVENIANA”

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Call Now Button