LOKALNE VOLITVE MOL ŽUPANA, SVETNIKOV I.T.D. V LJUBLJANI – 5. 11. 2018

LOKALNE VOLITVE MOL ŽUPANA, SVETNIKOV I.T.D.  V LJUBLJANI

Kandidat za župana MOL dr. Anže Logar bo danes, 5. 11. 2018 imel ob 18. uri gost predvolilnega soočenja v Lutkovnem gledališču v Ljubljani, Krekov trg 2. Posredujemo Vam to novico, ki je zaokrožila danes po spletu. Okoliščine srečanja so nekoliko nejasne: iz na spletu zapisanih informacij se zdi, da je organizator tega srečanja družba Dnevnik, d.d. iz LJ. Aktualno novico bomo na portalu »SLOVENIANA« nadgradili s sporočilom ter fotografijo s tega dogodka.

Slika 1: Akrobatska lutka Pika, izdelek slovenske domače obrti.

Slike 2 – 4: Glede izvedbe, vprašljiva gradnja MOL ograje ob Ižanski cesti v Ljubljani, odsek od kraja Črna vas – Barje do odcepa za kraj Matena.

Na vprašljive, tudi sporne »gradbeniške projekte« v izvedbi dosedanjega MOL župana Z. J. smo pa pri »SLOVENIANI« že opozorili v prispevku, ki ga najdete na naslovni strani portala in v reviji »SLOVENIANA«.

Več o dogajanjih, ki bodo sledila temu nastopu, bomo korektno in ažurno objavljali v mesečni reviji in na e-portalu “Sloveniana”.

Zapis:  l.r. Janez Kepic-Kern, odg. Urednik in lastnik edicij »SLOVENIANA«

Soočenja se je bilo možno udeležiti le z vstopnico. Soočenje je minilo brez posebnosti, ogledate si ga lahko na www.dnevnik.si

Zapis:  l.r. Janez Kepic-Kern, odg. Urednik in lastnik edicij »SLOVENIANA«

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Call Now Button