Kje se je TITO naučil igrati klavir?

Podpis Marakeške pogodbe, LMŠ vlada FAKE levičarji posnemajo svojega vzornika FAKE proletarca Maršala Tita.

Danes, 10. 12. 2018 v centru Ljubljane, pred DZ R. Slovenije, od 12, ure dalje potekajo protesti proti pristopu k vprašljivi t.i. Marakeški deklaraciji, podpisani s strani LMŠ vlade, brez soglasja oz. ob nasprotovanju večine nas poštenih Slovencev, vestnih davkoplačevalcev, itd. Zdi se, da “FAKE pokomunistični levičarji”: “LEVICA, SD, SMC, DESUS, SAB, LMŠ” še vedno hodijo po poteh “brez smiselne – neuvrščenosti” ex. “FAKE” proletarca KPJ ZKJ Maršala Tita.

Več o tej tematiki bomo še pisali. Gradivo o vedno bolj dokazani “ponarejenosti” – proletarca – KPJ ZKJ Maršala Tita pa vam prilagamo v linkih spodaj.

Razlaga citatnih preposnetkov fotografij, od leve proti desni:

Slika 1: Cca 85-letni, razvratni Maršal Tito, masira svojo maserko D. Grbič, cca 1976 v javnosti. Ex. CK ZKJ funkcionar S. Dolanc, samo začudeno gleda. Slika 2: Maršal Tito je bil odličen pianist in ljubitelj “JET-SET” družbe. Slika 3: Maršal Tito v družbi z zloglasnim milijarderjem A. Onassis-om in ostarelim W. Churchill-om. Sliki 4, 5: Po svojem 60. letu je Maršal J. B. Tito neprestano živel v družbi s psički t.i. PUDLJI. Njegova navezanost na točno to vrsto t.i. gosposkih psičkov – pudljev, morda izvira iz njegovih spominov na otroštvo ob domnevni materi – grofici M. Erdelyi, ki je take gosposke psičke – pudlje skoraj zagotovo imela. Naj opomnim, da so bili konec 19. in na prelomu 20. stoletja kužki – pudlji tudi statusni simbol t.i. gosposkega stanu. Slika 6: Maršal Tito je bil znan zelo soliden plesalec standardnih plesov. Kot vidimo na sliki pa je oblvadoval tudi “veseljaško” plesanje.

Video: Najbolj znana “etuda” klavirskega virtuoza Fr. Chopin-a “Tristesse”.

Opis citatnih navedb linkov od leve proti desni:

Posnetek 1: Pričevanje akademika Dr. J. I. Deretića “Istina o Titu”

Posnetek 2: Pričevanje priznanega HR pevca Arsena Dediča: “Tito nam je svirao Etude Fr. Chopin-a”

Posnetek 3: Srb, poštenjak, raziskovalec Momčilo Jokić: “Jedino ja znam, ko je bio Tito”.

Posnetek 4: Najbolj znana “etuda” klavirskega virtuoza Fr. Chopin-a “Tristesse”.

Ti posnetki so pričevanja in “dokazi” o nenavadno dobrem znanju igranja klavirja, celo Chopin-a in o verjetni “kraji” identitete kovinarju J. Brozu s strani “Maršala TIta” za katerega raziskovalec M. Jokić navaja, da naj bi bil nezakonski sin, grofice/vdove Marjie Erdelyi in bogatega Žida F. Ambros-a.

Zanimivo, mar ne? Presodite sami. Vsekakor za državne organe MNZ ugotovitev prave identitete osebe Maršala Tita, ne bi smel več biti izziv/probelm. Tudi zato, ker ima šolajoča mladina v šolah R. Slovenije pravico do polne/prave resnice o osebnostih, kot je bil t.i. Maršal Tito, mar ne?

Zgornji citatni preposnetki odražajo temno plat osebe t.i. Maršala Josipa Broza Tita.

Preposnetek 1: Fotografija, z dne 9. 5. 1945, pročelja Opere v Ljubljani, s podobama J. V, Stalina in J. B. TIta. Preposnetek 2: Govor Maršala Tita z dne, 26. 5. 1945, v Ljubljani – z grožnjo množičnih pomorov: “Neće više oni gledati svetla sunca i ovih divnih planina.” Preposnetki 3, 4, 5: Maršal Tito, konec maja 1945, v družbi z oficiriji “KNOJ-a” “OZNE”, ki so te nesodne KP politične pomore (v obd. maj. – avg. 1945), izvedli.

L. r. Janez Kepic-Kern, odgovorni urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”

P.S: Dodajam zanimiv tekst s spleta, tangiran s t.i. J. B. Titom oz. s t.i. Maršalom Titom = verjetnim Jozef F. AMBROS-om o tem kje se je naučil tako mojstrsko igrati na klavir težke klasične skladbe (npr. Fr. Choppin-a). Baje se je te zahtevne veščine naučil v – benediktinskem konviktu Sv. Pavla v Kernsten-u, Avstrija.

https://www.slideshare.net/emilcic/tko-je-bio-drug-tito-prava-biografija
Verjetno vsi Slovenci želimo, da naše za to pooblaščene, državne MNZ službe uradno in korektno ugotovijo pravo resnico v zvezi s starši, rojstvom, identiteto te zlasti po negativnostih poznane osebe, znane kot J. B. Tito oz. Maršal Tito.

L. r. Janez Kepic-Kern, odgovorni urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Call Now Button