Nam vsiljevani, “poznani” t.i. Josip Broz “Maršal Tito” verjetno res ni bil kovinarski vajenec Josip Broz iz Kumrovca. Vse več dokazov je, da je bil ta nam vsiljevani “poznani” “MARŠAL TITO” čisto druga oseba.

Citatni preposnetek: Iz posnetka intervjuja gospoda MOMČILA JOKIĆA.

Klobčič vprašanj v zvezi z nejasno identiteto osebe t.i. Maršala Tita, se vedno bolj razpleta.

Že za življenja ex. KP, ZK diktatorja t.i. MARŠALA J. B. TITA so zaradi njegovega čudnega načina govora in zaradi njegovega znanja klavirja ter “fevdalnega” stila vedenja obstajali stalni, seveda prikriti dvomi v to da bi bil diktator Maršal TITO res tisti Josip Broz kovinarski vajenec iz Kumrovca.

Po objavi knjige “TAJNI DOSJE J.B, TITA”, ki jo je leta 1992 objavil zelo znani, hud TITOV (že za življenja J.B. TITA) nasprotnik – MOMČILO JOKIĆ, ki je ponudil največ “dokazov”, da je bila vsiljevana nam podoba diktatorja MARŠALA TITA – KOT KOVINARSKEGA VAJENCA, pravzaprav politično KP, ZK oblastno – ideološki konstrukt?!

Raziskovalec INTELEKTUALEC IN VELIK “POŠTENJAKAR” MOMČILO JOKIĆ je na osnovi podatkov in sledi ter posrednih dokazov, postavil svojo verzijo o IDENTITETI ROJSTVU, STARŠIH in ŽIVLJENJU vsem nam poznanega ex. KP, ZK diktatorja JOSIPA BROZA TITA.

Verzija Momčila JOKIČA je bistveno DRUGAČNA od uradne verzije o identiteti in življenju t.i. MARŠALA TITA. Po njegovi verziji naj bi bilo rojstno ime ex. KP, ZK MARŠALA TITA

  • Franz (Franc), tudi Jozef (Josip) AMBROZ:
  • rojen naj bi bil kot nezakonski sin poljske grofice, vdove Marije E. – S., ki je imela 160 hektarjev veliko zemljiško posest – latifundija v bližini zelo poznanega madžarskega mesta – SZEGED. Rojen naj bi bil dne, 17. 3. …  – tej grofici in upravitelju njenega posestva, Franzu AMBROZU

Kot zanimivost:

Sedanja vas AMBROZFALVA, s 500 prebivalci, južno od Szegeda na Madžarskem.

Več podatkov najdete v posnetkih z intervjuji z gospodom MOMČILOM JOKIĆEM, ki jih navajamo

CITATNO – s sliko in z LINKOM na posamični intervju g. M. JOKIĆA. V teh intervju g. Jokić ne podaja podatkov le o identiteti Maršala Tita, temveč tudi, katere vse njemu osebno konkurenčne, KPJ funkcionarje (Ivo Lola Ribar, Đuro Đaković, itd) je na poti na vrh KPJ, odstranil s svoje poti – jih dal “likvidirati”, itd.

Tajni dosije J. B. TITO.

(https://www.youtube.com/watch?v=lT9UnK6txHM)

Samo ja znam ko je bio TITO.

(https://www.youtube.com/watch?v=Cyhu-2F3UAo&t=9s)

Ko je bio TITO?

(https://youtu.be/FrXQPxCUO3A)

Kliknete na sliko in odprl se vam bo celoten video posnetek konkretnega intervjuja g. M. JOKIĆA.

Ena zadnjih izdaj, v veliko jezikov prevedene knjige, g. Momčila Jokića:

TAJNI DOSIJE J. B. TITO.

Ta knjiga je dosegljiva na spodnjem linku za prosto, brezplačno branje –

vsem zainteresiranim, izberite vam ustrezajoč link, npr tega:

(https://openlibrary.org/books/OL23855433M/Tajni_dosije_Josip_Broz)

Spodaj l.r. podpisani Janez Kepic-Kern zapisane CITATNE PODATKE o vprašljivi identiteti javne osebe “poznane” kot t.i. J. B. Maršal Tito tu pri nas v Sloveniji objavljam zaradi tega, ker gre za podatke, pomembne tudi za državljane Republike Slovenije. Zgoraj citirani podatki so pri nas v Sloveniji javno pomembni, vsaj iz dve razlogov:

  1. Šolajoča mladina ima polno pravico, do polne prave resnice o pomembnih javnih zgodovinski osebah in dogodkih,
  2. Vsi se verjetno strinjamo, da morajo biti tudi državne službe in ljudje aktivni v nji, ki se ukvarjajo z identitetami oseb z obveščevalnimi podatki, itd, … dovolj vešči, visoko strokovno sodobno usposobljeni, da bodo zmožni samostojno uradno raziskati vprašljive in sporne identitete preteklih in sedanjih oseb in dogodkov, pomembnih za nas državljane in za našo državo R. Slovenijo.

Konec, koncev se le nahajamo v visoko digitalizirani dobi, leta 2019, 21. stoletja. Mar ne?

L.R. Janez Kepic-Kern, odgovorni urednik in lastnik “SLOVENIANA” edicij.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Call Now Button