Buren odziv na SLOVENIANINE citatne navedbe virov, ki raziskujejo realno identiteto osebe rojstva staršev pomembne javne osebe t.i. Maršala Tita

Citatno iz HR medijev (http://www.antekunek.hrvati-amac.com/franc_ambroz.html) DOSLEJ NAJBOLJ VERODOSTOJNA SLED o REALNI IDENTITETI JAVNE OSEBE, ki je bila nam predstavljena kot t.i. “MARŠAL JOSIP BROZ TITO”: Ante Kunek Franc Ambroz.

Zagotovo se vsi strinjamo, da ima današnja šolajoča se mladina (na šolah vseh stopenj) nedvomno pravico do popolne realne in politično/ideološko nepotvorjene R E S N I C E o doslej sporno vprašljivo mladini v šolah prikazovanih dogodkih in pomembnih javnih osebnosti iz polpretekle zgodovine. Ker sem jaz Janez Kepic-Kern opazil, da ste državljani R. Slovenije slabo obveščeni o potekajočih in že razrešenih polemikah na teme iz polpretekle zgodovine o polemikah o identiteti t.i. Maršala Tita, ki že več desetletij potekajo v R. Hrvaški in v R. Srbiji, sem vam na ta portal in v revijo SLOVENIANA objavil nekaj CITATNIH PRIKAZOV virov, ki govorijo o vprašljivi identiteti Maršala Tita itd.

Spodaj vam enako CITATNO navajam nekaj virov na temo “Vprašljiva identiteta osebe Maršala Tita” iz R. Hrvatske. Jaz, Janez Kepic-Kern osebno, sem mnenja, da naj politične stranke v parlamentu R. Slovenije realno in v resnico usmerjeno – predebatirajo tematiko sporne identitete pomembne javne osebe t.i. Maršal Tito. Parlament R. Slovenije naj angažira pooblaščene in pristojne specialne osebe in službe organov MNZ, da raziščejo vprašljive in sporne detajle iz raznih t.i. teorij o realni identiteti pomembne javne osebe – “Maršal Tito” v ex. SFRJ prostoru. Če točnih verodostojnih podatkov o realni identiteti osebe “Maršal Tito” ni mogoče odkriti – naj se v šolah šolajoči mladini to odkrito pove, npr.: na način “okoliščine okrog rojstva staršev identitete osebe t.i. “Maršal Tito” niso veljavno razčiščene, vprašanja identitete osebe “Maršal Tita” ostajajo odprta”.

Mislim, da se glede tega vsi strinjamo. Lepe pozdrave vsem. Lepo praznovanje NOVEGA LETA.

L.r. Janez Kepic-Kern

Tito igra klavir.

Citatni preposnetek avtentične fotografije t.i. Maršala Tita pri vajah na klavirju iz 1950. let, verjetno skrivaj posneta fotografija, v t.i. BELEM DVORU na Dedinju, kjer je imel Maršal Tito v Beogradu – residenco.

Citatni preposnetek slike; Maršal Tito je 1953. leta obiskal London, W. Churchill-a in G. B. kraljico. Vsebinsko pomembni politični dogovori z W. Churchill-om so ostali na pol tajni. “Družabna legenda” pa pravi, da je Maršal Tito vsaj dvakrat G. B. kraljici in ostalim na klavir igral CHOPIN-a in da je nad osebo Maršala Tita očarana G. B. kraljica rekla: “Če je ta galantni lepi gospod – pianist – kovinar – potem pa jaz nisem G. B. kraljica.” Na fotografiji vidimo z Maršalom Titom očarane ženske G. B. kraljevske hiše in Maršala Tita v njegovih “zlatih”, 1950. letih.

Citatni preposnetek članka “Franc Ambroz je kominternin agent Tito – Josip Broz poginuo u Španjolskoj?” iz portala “HRsvijet.net”

Citatni video preposnetek, dokumetnarnega pričevanja HR priznanega pevca Arsena Dedića, z verjetno “dokazno” pomembnim pričevanjem o odličnem igranju na klavir s strani Maršala Tita.

Citatni video preposnetek, najbolj poznane ETUDE Frederica CHOPIN-a – “Tristesse”, ki pomeni žalost. Bajno lepa skladba za katere korektno izvajanje na klavir je zagotovo potrebno imeti vsaj štiri leta resnega študija in vaj v pravi glasbeni šoli.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Call Now Button